Firmafesten

Varför FIRMAFESTEN?

Vi på Bulls Eye brinner för lyckade event, och vad slår känslan av en riktigt lyckad firmafest? Men, en bra fest kräver oftast mer jobb än planerat. Därför vill vi se till att avlasta er, med ett färdigt koncept! Enkelt och smidigt för er del, men framförallt förbaskat kul!

Nu presenterar vi FIRMAFESTEN – den klockrena tillställningen på er arbetsplats!

Vi kommer till er och ser till att omvandla lokalen helt och hållet. Vi stänger av lysrören i taket och sätter upp stämningsbelysning så att ni kan få lite klubbkänsla. Ni får även upp en scen, beerpongbord, en bar, en riktigt bra musikanläggning, slushmaskin, discoljus, rökmaskin… – Här håller vi inte tillbaka!

Aktiviteter

Nästa steg är givetvis ett antal aktiviteter som är ”on point”! Vi delar upp firman i lag och går in i en 5-kamp, med utslagstävling och priser.

QUIZ – Press and shout!
Välj mellan några riktigt roliga och välgjorda quiz där lagen får använda riktiga QUIZ-knappar som de trycker på när de tror sig ha svaret. Allt från musikquiz till firmans historia, eller varför inte en variant av ”På spåret”?

MEKANISK TJUR
En given hit! Här utlovas skratt av både den som rider och de som ser på!

VR
Tävlingar med stora glasögon på har aldrig tidigare varit så uppskattat!

PRICKSKYTTE
En riktig skyttesimulator som tar fram firmans jägare.

FLASKAN
Det svåra här är att lista ut hur man gör, vilket alltid slutar i skratt!

UTSLAGNING
Här ställs de ledande lagen i en omgång Nattduellen. 5 lysstavar, varpå en släcks och den som greppar tag i staven vinner.

Sedan går läget över till en mer avslappnat tillstånd där alla aktiviteter kan användas fritt, eller kanske man vill blanda en riktigt go slushdrink, eller varför inte ta an scenen och riva av en låt KARAOKE?

Statistik har nog bevisat att det finns minst en hemlig artist på varje arbetsplats…

Vi underlättar!

”Tanken är att göra detta smidigt och enkelt för er. Om ni vill, så hjälper vi även till med mat, snacks, städning, lekledare m.m”.

Motion Sim

För en mer maxad tillställningkan ni välja till Motion Sim. En hissnande upplevelse i form av en simulator som på ett fantastiskt sätt tar dig med i det du spelar på skärmarna framför dig.

10.000:-*
*25% moms tillkommer på priserna.