Julfest

Firmafesten Goes X-MAS är en julfest ni sent kommer glömma!

När vi skapade detta eventet var fokuset att göra något ingen tidigare upplevt när det kommer till Julfester. Vi insåg att de flesta företagen bokar idag sina Julbord på konferenser och samlingsplatser där det blir någon form av uppvisning som man tar del av tillsammans med andra företag. Det har blivit ett vinnande koncept som oftast går hem, och vi arrangerar även liknande upplägg. Däremot så kände vi att fokuset ofta riktas mot en scen istället för till de verkliga huvudpersonerna som vi gör detta för, personalen. Julfester kan se ut på många sätt men här har ni ett koncept som garanterat fastnar på minnet!

Detta event görs antingen i era lokaler eller så tar vi fram en lämplig lokal om så önskas. Ni får en riktig julstämning med belysning och dekoration. Scen och bra ljudanläggning är givet och bartender sitter heller aldrig fel!

Under kvällen kommer ni inte bara få en måltid i världsklass utan även ledas in i tävlingar. Dessa är skräddarsydda utefter ert företag och ni väljer hur många ni vill köra. Vissa väljer en 5-kamp, vissa en 7-kamp, och vissa kör på en hetsig 12-kamp!

Vi erbjuder även en mängd andra roliga inslag som sätter guldkant på ert event och för personalen närmare varandra. Hör av er för kostnadsfri offert!